Kalender

oktober 2018
M T O T F L S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen

Bevaka det som händer

Bevaka dina intressen

bevakaOavsett om du vill kontrollera din sommarstuga, din båt, farmartanken eller vad som händer i dina jaktmarker är denna form bevakningskamera något för Dig.

Kameran fungerar med vanligt kontantkort till mobilen och skickar via MMS funktionen bild till dig när något rör sig där du satt upp kameran. Den skickar bild till max 5 olika användare såväl via epost som bild till mobilen.

Användningsområde för att Bevaka

bevaka såtel kameraFlera möjliga användningsområden, du själv väljer möjligheten. Vid jakt eller vid Såtel ser du vilket vilt som rör sig. Vid sommarstugan vem som stryker runt huset. Vid din båtplats vem som besöker din båt när du inte är där eller du kanske har en farmartank som entrepenär som någon vittjar. Sett upp kameran mycket enkelt, batteritiden räcker upptill 12 månader beroende på vilken typ av batterier du väljer.

Exempelvis kopplar du upp kameran till någon du har förtroende för som finns nära objektet.

 

Bevaka dina intressen köp idag

Kameran är utrustad med nightvision så du är inte beroende av någon extern ljuskälla, du kan välja med att spela in video eller ta enstaka bilder. Du behöver inte ha ett fast internet abonnemang. Kontrollerar vilken mobil leverantör som har bäst täckning där du vill sätta upp din kamera, vanligt 2G nät räcker, d v s föregångaren till 3G och 4G nät och det finns nästan överallt i Sverige.

Klicka på kamera bilden ovan och lägg in din beställning direkt hos Kinaagenten.se, så levereras kameran hem till Dig direkt från fabriken i Kina

Mot en avgift så konfigureraras kameran direkt före leverans, bara för Dig att sätta upp där du vill.

Bevaka, Bevaka, Bevaka, Bevaka, Bevaka

Kommentera

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>