Kalender

oktober 2018
M T O T F L S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Senaste inläggen

Resor

Mässbesök eller affärsresor

Vi arrangerar resor till Kina med såväl traditionella besök på Kinesiska Muren, som rena affärsresor med hotel, guide, transfers, shoppingguider och besök hos utvalda verifierade fabriker.

Kantonmässan – Den mest betydande inköpsmässan av alla! <<Läs mer>>

Mässan i Guangzhou är inköpares Mecka och många valfärdar dit. Mässan som har ett urval av alla tillverkare i Kina (alla får inte plats) är uppdelad i tre olika faser/etapper och körs vår och höst.

För Dig som skall till att göra affärer med Kina är detta ett utmärkt sätt att få en överblick på vad som finns till buds. Dels kan du knyta många kontakter men framförallt får du en överväldigande överblick om en liten bråkdel av det som säljs och tillverkas.

Du får ta del av nyheter, innovativa lösningar och priser du inte trodde var möjligt att hitta. Samtidigt kommer du att bli blåst av ohederliga lyckosökare, stånga Dig blodig med taxichaufförer som inte förstår något språk, bli begistrad i staden, myllret och stroleken på allt. Risken blir nog stor att måltiderna blir McDonalds eller Joe’s Pizza på mässan och att du missar det enorma utbudet av god mat som finns till buds.

Vi arrangerar resor till dessa mässor, med allt från flyg till transfers, hotel, guider, tolkar. Middagarna förläggs likväl till genuina lokala restauranger som till umika upplevelser i arkitektur och kokkonst.

Vi förlägger även besök till aktuella Grossistmarknader där du kan botanisera och köpa produkter med Dig hem, vi arrangerar frakt med flyg eller båt, ser till att du får dina produkter kontrollerade och verifierade av externa kontrollanter.

Oftast blir man tidsoptimist på dessa resor och glömmer bort att regionen faktiskt har drygt 40 miljoner människor, där trafiken är kaotiskt, avstånden långa. Där kommer våra guider och chaufförer ini bilden, då klarar språket och har varit med förr.

Resorna avslutas med några dagar i Peking, med besök på Kinesiska Muren, privat shopping, sighseeing, måltider och kultur, innan det blir dags att flyga hem till Stockholm.

Alla våra resor är transparanta och du betalar den faktiska kostnaden direkt till Flygbolag, Hotell, Guider, Tolkar och Chaufför, vi har redan förhandlat priserna, baserat på de erfarenheter vi har under dessa år vi varit med.

Se till att få ut det mesta av denna resa om du vill delta, vi lägger upp en Reseplan, med alla tider, bokningar och arrangemang Ni kan, hjälper till med allt det praktiska och för detta debiterar vi en fast avgift. Om Ni är intresserade att ta del av ”Vårt Kina” och våra researrangmang, hör av Er på +46 8 428 642 19. Det går också bra att skicka ett email på info@scanchina.se . Resorna är schemalagda till 100% och således en avdragsgill kostnad för Dig som företagare.

Besök på fabrikerna

När du hittat det du söker och etablerat en affärsförbindelse med Kina kan ett besök vara på plats. Vi arrangerar gärna denna resa för Er i kombination med upplevelser. Vi ser till att kompetenta guider och tolkar finns på plats, transfers, hotel och måltider är en självklarhet.

Det är viktigt för din relation med motparten, då personliga besök uppskattas. Vänskapsband är ofta effektivare en skrivna avtal.

Vi presenterar en reseplan med beskrivning, inklusive boende och måltider och ser till att Ni får valuta för pengarna. Alla våra resor innehåller inslag av kulturutbyte och besök på ”måsten” som Kinesiska Muren och motsvarande.

Branschspecifika Inköpsresor!

Guangzhou och Shenzheng kallas inte utan anledning för ”Världens Verkstad”. Allt produceras i denna region. Besök i denna region är en dröm för alla inköpare, där det mesta finns till salu.

Regionen är stor och avstånden långa. Regionen är dock finurligt uppbyggd där olika branscher är koncentrerade till samma distrikt/förort. Skall du köpa elektronik är det ett område som gäller, restaurang- och hotell utrustning ett annat o s v. Det viktiga är att bo så nära som möjligt det område man skall besöka, för att eliminera stillasittande i enorma bilköer.

Guide och tolk. Även om de flesta företagen har någon engelsk talande person inom organisationen är deras översättningskapacitet oftast vädligt begränsad varvid  översättningen oftast blir bristfällig. Vi anlitar alltid proffesionella tolkar och guider som översätter allt och koncentrerar sig på Dig som kund. Kinesisa till Engelska och omvänt men det finns även Kinesiska till Svenska.

Canton Fair

Mässan som drar till sig inköpare från hela världen, måste betäcknas som en  av de största i sitt slag i Världen. Detta är från del 1 av 3. Det enorma komplexet är nyttjat till max och utomhus har det kompletterats med enorma tälthangar för att kunna ta emot alla utställare och besökare.